Български English
Контакти

Алтернативна енергия
за чиста природа

Начало » Новини

Дискусионен семинар „Възможности и мерки за противодействие срещу манипулиране на разходомери за природен газ”, 07.11.2014 г.

07/11/2014
Българска асоциация „Природен газ” има удоволствието да Ви покани да участвате в дискусионен семинар на тема „Възможности и мерки за противодействие срещу манипулиране на разходомерите за природен газ”.

Мероприятието ще се проведе на 07 ноември 2014 г. /петък/ от 14.00 ч. в хотел „Арена”, гр. Самоков. Основната му цел е да спомогне за укрепване на доверието между участниците в пазара на природен газ и да подобри взаимоотношенията им.

Предвижда се по време на срещата да бъдат разгледани начините за манипулиране на измерването и отчитането на природен газ в разходомерите на битовите клиенти и техническите мерки за противодействие на злоупотребите. Специално внимание ще бъде отделено на реда при констатиране на нарушения и обсъждането на необходимите нормативно-правни мерки за преустановяване на подобни практики.
В дискусията са поканени да участват представители на Министерство на икономиката и енергетиката, Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, Държавна агенция “Национална сигурност”, Прокуратурата в Р. България и Министерство на Вътрешните работи.
 
Приложено ще намерите предварителна програма за провеждане на дискусионния семинар.
При интерес от Ваша страна, моля потвърдете участието си на тел.: +359 2 42 83 593, факс: +359 2 96 21 724 или e-mail: secretariat@naturalgas.bg.

Допълнителни документи
Програма на семинара