Български English
Контакти

Алтернативна енергия
за чиста природа

Начало » Новини

Покана за участие в конференция „Природният газ – енергията за чист въздух”

08/10/2019

Уважаеми дами и господа,

Българска асоциация Природен газ има удоволствието да Ви покани да вземете участие, в конференция на тема „Природният газ – енергията за чист въздух”.

Мероприятието ще се проведе на 28 ноември 2019 г. в „София Хотел Балкан” от 9.30 часа. Акцентите в програмата са свързани с възможностите за решаване на проблемите с чистотата на атмосферния въздух, чрез развитие на газификация, с цел повишаването на енергийната ефективност при крайното потребление на енергия и сигурността на доставките на природен газ в България.

В пленарната сесия на конференцията ще се представят възможностите на газификацията като основен инструмент за постигане целите на България за намаляване на емисиите парникови газове и за изпълнение на националните цели за енергоспестяване. Съвременните технологични решения при използването на природния газ, решения за екологичен транспорт, природният газ като алтернативно гориво ще бъдат тема на основните доклади по време на конференцията.

За нас е чест да вземете участие в конференцията и организираната дискусия по време на мероприятието. С програмата на събитието може да се запознаете от приложения файл.

За регистрация:

secretariat@naturalgas.bg, info@bgc.bg, t: 024283 593


Допълнителни документи
Предварителна програма