Български English
Контакти

Алтернативна енергия
за чиста природа

Начало » Членове » Пълноправни членове

"Мега Електроникс-АП"

А: гр. София, ул. "Хан Омуртаг" 52

Е: hetemov@megaelectronics.bg

W: https://megaelectronics.bg/

 

Фирма „Мега Електроникс-АП“ ООД e създадена през 2010 г. след обединение на 2 дружества с активна дейност в сферата на ОВК от 2004 г. Основната ни  дейност е  продажба, доставка и изграждане на системи за климатизация и отопление на територията на гр.София и околността. От 2014 г. дружеството създаде свое подразделение за монтаж на газови съоръжения и изграждане на газови инсталации, както от битов, така и от промишлен тип.За времето, през което извършваме тази дейност, натрупахме значителен професионален опит в областта на изграждане и монтаж на газови котли и уреди.

Придобиването на Удостоверение по чл.36 ни даде възможност да станем активен партньор по програма „Дезире“, като пристъпихме към партньорство по програмата с газ – разпределителни дружества:

  • Овергаз
  • Аресгаз

Мега Електроникс разполага със собствени офиси на територията на цялата страна – София, Пловдив, Пазарджик, Плевен, Дупница, Благоевград, Сливен, Бургас, Варна, Търговище, Враца, Видин, Петрич.

Ние сме дистрибутор на няколко от водещите фирми за производство на газови уреди и котли – Viessmann, Immergas и Bosch, както и официален вносител на Daikin – основен лидер в производството на климатична, отоплителна, а от 2017 г. и на газова техника. Мега Електроникс е единственият официален дилър на Daikin предлагащ на българският пазар газови котли с марка „Daikin“.

Днес фирмата е специализирана и сертифицирана за изграждане на вътрешни и външни газови инсталации, продажба, доставка и монтаж на битови и промишлени газови котли. Мега Електроникс реализира успешно множество възложени от частни инвеститори, сградни газови инсталации, битови газови котли, както и др. газови уреди.

Също така Мега Електроникс е специализирана в доставка, монтаж иизграждане на всякакъв тип климатична техниха, системи за отопление, вентилационни системи с широко приложение.

Ние сме оторизиран партньор на всички газразпределителни дружества в страната.